Esbo Elsa 15

kr 65 000,00
På lager
Esbo Elsa Funkis 15-1

Elsa 15m2 Anneks er et kraftig og solid anneks bygget etter elementprinsippet. Dette er et anneks på 15m2 som er bygget for å vare. Dette annekset er like anvendelig til lagring, som til en ekstra stue eller soverom. Et anneks i hagen gir deg uante muligheter; hjemmekontor, snekkerverksted, hobbyrom, lekerom, soverom, ekstra TV- stue. Kun fantasien setter grenser. Ta kontakt idag! Er du usikker og trenger hjelp til og handle hos hos? Vi er her for og hjelpe deg videre i handleprosessen. Skulle du ha spørsmål av teknsk karakter er det også bare og ta kontakt. 

Nedlastinger

Last ned manual her   

Er du usikker og trenger hjelp til og handle hos hos?

Ta kontakt med kundeservice på dette nummeret tlf : 47 63 07 13 og vi kan ta direkte bestilling via telefonen. Vi er her nettopp for at du skal føle deg trygg gjennom hele prosessen. Esbo.no AS har valgt Klarna og Visa som samarbeidspartner nettopp for at du skal kunne ha flere betalingsalternativer samt at Klarna er en av Nordens største innen nettbetaling. Hos oss er du alltid i trygge hender.

Byggyta 15 m² Takyta 21,3 m² Totalhöjd 2,90m Högsta höjd inv. 2420 mm Lägsta höjd inv. 2040 mm Funkispanel 17 x 120 mm Dörr (Tillval) 90x195cm dør° med trycke och lås Vinduer  2stk 90x110 åpningsbart 1 st 90 x 40cm åpningsbart og 2 stk 60x180 fast og 1 stk 30x180 faste.

Golv Bärlina 100 mm
Golvbjälklag 34 x 120 mm
Underlagsgolvträ 21 mm

Övrigt Beslag, spik och skruv ingår
Ventilgaller

Tillval Plåtsats - Hängrännor, stuprör, fotplåt och
vindskiveplåt.
Taksats - Shingel, underlagspapp
Isolersats - Isolering till väggar, golv och tak,
trossbottensstöd och trossbottenskivor.

Byggyta 14,8 m²
Takyta 21,3 m²
Taklängd 5135 mm
Takfallslängd 4114 mm
Taklutning 7°
Snözon 3,5
Totalhöjd 2900 mm
Högsta höjd inv. 2420 mm
Lägsta höjd inv. 2040 mm

Mer informasjon
Color I/T
Manufacturer I/T
Size X
Plassering I/T
Størrelse bygg 5-10 m2|15 m² m2
Veggtykkelse 40-50 mm
Glasstype Doble glass
Byggemetode Element
upc I/T
length I/T
width I/T
height I/T
Write Your Own Review
Du omtaler:Esbo Elsa 15
Din vurdering:

VIKTIG INFORMASJON VED KJØP AV BYGG FRA ESBO.

Fundament:

Et fundament er et fast underlag som et bygg plasseres på. Et fundament kan bestå av flere forskjellige ting; Leca blokker, en betong såle, platting i tre eller lignende. Det vi sier i forhold til våre enkle hage-hus/anneks, boder og lysthus, er at bygget skal plasseres på et underlag som er stabilt og avrettet. Alle grunnbjelker må være støttet med maks 60-80 cm mellomrom under hele bygget. Bygget må ikke stå i fukt selv om alle bære-stokker er av trykkimpregnerte materialer. Fundamentet du lager bør derfor bygges litt opp fra bakkeplan, så du enten får god lufting under fundamentet så fukt tørker, eller at bygget er plassert på en måte slik at vann og fukt renner bort fra bygget.

Mottagelse av bygget:

Det er viktig at du avtaler frakt på forhånd med en av oss i Esbo.no. Dette for at lossing skal gå så raskt og sikkert som mulig til din adresse. Avtal dette med kundeservice i esbo.no AS 37179717 eller på post@esbo.no.

Når pakken kommer, er det viktig at du setter den på et rett og beskyttet underlag slik at du unngår skader. Dette for at ikke deler skal falle av pakken når du åpner emballasjen. Dette er også nyttig om du skal frakte varene videre med løfteredskap.
PS: HUSK OG SE ETTER SKADER PÅ PAKKEN NÅR DENNE LEVERES/ ELLER HENTES PÅ TERMINAL. DA DETTE MÅ REGISTRERES UNDER SELVE LEVERINGEN FOR Å FÅ DEKKET SKADEOMKOSTNINGER.

Lagring:

Du kan fint lagre pakken ute eller inne, men bruk en ekstra presenning så ikke fukt kan trekke inn i treverket. Sjekk at emballasjen er hel og tett før lagring. Blir pakken utsatt for fukt vil bygget bli ødelagt, og det vil ikke kunne monteres da materialene vil kunne vri seg når de tørker. Bruk deretter presenning og teip rundt pakken for sikker lagring av ditt nye bygg. Sørg også for at det ikke ligger rett på bakken.

Montering:

Det er to type byggeteknikker vi har i esbo.no. Det ene er modul/elementbygg og det andre er laftebygg.

Laft:

Lafteteknikken er i prinsippet som å bygge med legoklosser. Man legger stokk på stokk ned i et spor som er ferdig frest fra fabrikken. Alle hjørner på et laftet bygg kalles knuter eller garpen/garpa. Dette er meget enkel byggeteknikk som har vært brukt i Norge i flere hundre år.

Element/modul:

Element/modulbygg er vegger som kommer ferdig bygd fra fabrikken. Man løfter et veggelement mot et annet element for så og skru disse to sammen til hele bygget er ferdig montert.
Under montering er det meget viktig at du først går nøye igjennom tegningene for og få en forståelse av hvordan ditt nye bygg skal monteres. Dobbeltsjekk også nøye om du har riktig tegning for det bygget du har kjøpt. ( I enkelte tilfeller har manualen et annet navn enn bygget du har bestilt). Skulle det ikke følge med tegninger eller det er kommet feil tegning, kan du gå inn på www.esbo.no og videre inn til det aktuelle produktet du har kjøpt, for så og laste ned tegningene. Det kan oppleves enklere og gå igjennom tegningene på en datamaskin kontra papir, da du kan zoome inn på detaljer under studeringen av tegningene.

Når du har kommet til neste steg som er selve monteringen, trenger du en stor presenning. På denne kan du sortere ut alle delene som er i pakken. Dette gjør monteringsjobben enklere. Legg plankene i de hauger de hører til utover presenningen før du begynner selve monteringen. På vår fabrikk fungerer det slik at det du skal begynne med det som ligger nederst i pakken. Grunnen til dette er at bære-stokkene er kraftigst, og det er de som stabiliserer pakken under transporten. Det er også de som blir produsert først i fabrikklokalet. Deretter følger videre produksjon oppover i pakken. Alle bord/elementer i pakken vil du også finne i plukklisten i brukermanualen, slik at du hele tiden kan vite hvor de enkelte delene skal monteres. Plukklisten vil også vise deg tekniske data som lengder, bredder og tykkelser på de forskjellige bord/deler. Er du i tvil, ikke nøl med å ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne.

Når du har montert en grillhytte eller et grillhus, er det viktig å silikonere vinduene.

Når et bygg er satt opp, skal det behandles utvendig og innvendig. Vent med dette til bygget er montert ferdig.

Hva trenger du utenom bygget fra Esbo.no AS:

Det du trenger utenom er alt som skal til for å lage et fundament; planker, sement, stolpesko, Leca blokker etc. avhengig av type fundament.

Til selve monteringen trenger du:

1: Vater
2: Hammer
3: Snor
4: Elektrisk skrudrill med diverse skrusett og bor
5: Søppelsekker
6: Fugepistol
7: Ku jern/brekk jern
8: Maling/beis/olje for å behandle bygget etter ferdig oppsett.
PS: dette er meget viktig saå ikke vær og vind ødelegger materialene på sikt

Slutt prosess:

Takshingel:
Husk å fjerne plastfolien på baksiden av folien før den monteres.
Dersom ditt bygg skal plasseres på et værutsatt sted er det viktig å feste shingelen godt. Det kan være du trenger å skaffe lengre stifter enn de som følger med i pakken.

Når du skal legge takshingel er det lurt og legge den første remsen nederst med flippene oppover. Dette for at du skal få en fin og skarp kant nederst mot vannbordet. Når du så skal begynne på remse to legger du flippene nedover på toppen av den første raden. Rad 3 skal du så legge i overkant med en overlapp på ca. 10cm over rad 2. Husk å forskyve platene/takshingelen så du får et mønster oppover når du legger. Det er viktig at ingen av strekene på takshingelen kommer over hverandre, da dette vil kunne føre til vanngjennomtrenging.

Skulle du ha spørsmål underveis er det bare og ta kontakt med oss i Esbo da vi har kyndige montører som også kan svare på tekniske spørsmål.

VI ØNSKER DEG LYKKE TIL MED DITT NYE BYGG FRA ESBO.NO AS

Vi frakter til HELE Norge

Pga. at Norge har så forskjellig topografi og spredt bosetning kan vi ikke operere med samme frakt til alle. Under har vi skrevet inn fraktpriser til terminaler lang kysten, men vi leverer selvfølgelig i hele innlandet også.
Vi kan også tilby frakt hjem til deg. Per tiden kan denne ikke beregnes automatisk, så vi må sjekke dette manuelt for deg.
Ta kontakt med oss for nøyaktig fraktpris. post@redskapsboden.no eller ring oss på Tlf 37179717