Fabrikk Historie

Esbo AS er en stolt leverandør av hagehus og boder, og samarbeider med de beste for et optimalt sortiment til de beste priser.

 
Fabrikkhistorie
 
Fabrikken ble startet i 1961 i Tranemo i Sverige av Sonny Bertilsson, Leon Andersson og Waldemar Josefsson. Sonny Bertilsson driver fortsatt selskapet i dag for å sikre levering av kvalitetsprodukter til hele Skandinavia. I starten ble det kun produsert treverk, men da fabrikken brant ned i 1969, ble det opprettet et selskap som spesialiserte seg på hageprodukter . I senere tid har det blitt utviklet et bredt spekter av hovedprodukter som boder
, anneks og garasjer.
 
 
Våre produkter og marked
 
Esbo AS markedsfører redskapsboder, anneks og garasjer i hovedsak. Vårt hovedmarked er til private personer, campingplasser og forhandlere i Norge.
 
Esbo AS er en markedsorientert leverandør som stadig ser etter nye design og løsninger på produkter slik at våre kunder skal få den stil og kvalitet som de forventer.
 
Esbo AS sitt hovedkontor er i Vest- Agder i Norge , mens fabrikken ligger i Ambjørnarp i Sverige. Dette gir gunstig logistikk for våre kunder.
 
Sammen med vår fabrikk kan vi tilby det beste innen hageprodukter i tre.
 
Det er vi stolte av.