Frihet,

Har du noen gang tenkt tanken på det og ha et lite fristed i hagen eller kanskje ute i skogen et sted? et sted som bare kan nytes og hvor tanker og nytelse kan eksistere. Et sted hvor stress fra hverdagen ikke fins. Vi i esbo jobber nettopp med dette hver eneste dag, vi hjelper mange med og finne akuratt det lille fristedet som de har lengtet etter så lenge. De fleste av våre løsninger kan du enkelt plasere hvor en du måtte ønske så lenge du har muligheten til og gjøre det. Enkelte ganger på de mest vanskeligste stedene er det faktisk også mulig og fly bygg og materialer inn med helikopter vis det viser seg at din drømme plass ikke er tilgjengelig med bil. Ring oss gjerne for og høre om muligheter og vi har tilgang på helli løft mså ngen hindringer for at du skal kunne jobbe videre med drømmen om det perfekte sted på denne kloden.

Image

Litt mer avskallet, mye mer moderne

Det avskallede og moderne gjør seg perfekt i vårt nordiske klima. De rette og rene linjene kjennetegner stilen. Når man blander med noe klassisk skapes spennende kontraster.

Moderne og minimalistisk

Nettopp det å blande det moderne med noe klassisk er et triks for å forsterke det moderne. Glass, metall, betong, skinn samt matte og blanke overflater gir en eksklusiv følelse. En gråskala forsterker det minimalistiske.

Image
Image
Image

Utfordre det tradisjonelle

Selv om du har et tradisjonelt sørlandshus eller et funkis hus gjør det ingen ting og skalere fram noe nytt som kan passe i hagen. Husk hagen kan skapes som en helt egen oase med masser av muligheter. Vi i esbo hjelper deg gjerne videre i valgene over det hav av muligheter og utfordringer som det ligger i og skaffe seg et nytt anneks eller hagehus i sin helhet. Hør med oss i dag og vi vil hjelpe deg videre i alle valgene som ligger der ute.