Den perfekte grillopplevelse

Med sitt fantastiske nederlandske design, er DOG Original utendørs grill iøynefallende og passer inn i utendørs omgivelser som hagen din, balkongen, en favorittleirplass mm. Grillplaten i støpejern garanterer en fantastisk matopplevelse som gjør denne til ditt nye førstevalg!

GRILLEN ER KLAR

Smaken av god mat delt med familie og venner i din egen hage. Alle bør kunne nyte utendørs matlaging. Vårt mål er å få det til å skje på en litt mer spennende måte! Vi presenterer denne fantastiske grillen som vi tror vil gi deg den ultimate utendørs matlagingsopplevelsen. Med sitt fantastiske design, er grillen iøynefallende, lekker og passer inn i alle omgivelser. Materialene av høy kvalitet er bærekraftige. Denne grillen er enkel å bruke og rengjøre. Det er en nylansering og vi tar forhåndsbestillinger med levering i midten av juni.

REN, ENKEL OG LETT

DOG-grillen har en bred, rund, tykk og flat grillplate i støpejern som du bruker som en japansk teppanyaki eller en plancha. Takket være allsidig matlaging, kan du her være kreativ med oppskrifter. Koke, bake, grille, røyke, steke eller damp dine favorittmåltider på denne fantastiske grillen. Du vil kunne overraske dine gjester med fantastiske smaker.

Når du er ferdig med matlagingen, kan dere samles rundt grillen/ bålpanna for litt koselig bålbrenning. Marshmallows på pinne kanskje? Dere kommer alle til å elske dette, det kan vi garantere! 

Brenner du inne med spørsmål? Ta kontakt!

Ønsker du å bli en lykkelig eier av denne fantastiske grillen? Eller vil du bare ha mer informasjon? Gi oss beskjed!

Vi planlegger å legge ut flere produkter etterhvert. For øyeblikket er vi i den siste fasen av å teste noen ganske episke oppgraderinger. Vi snakker om stativer, stigerør, sidebrett og mer awesomeness. Det er også en luksuriøs variant av denne utendørs grillen i produksjonen. Vi holder deg oppdatert!

TILBEHØR

Grillrist

Med den fantastiske grillristen er det null problem å grille en perfekt biff. Støpejernsristen er den beste måten å grille på da det fordeler varmen jevnt og gir kjøttet en profesjonell look samtidig som kjøttsaft og smak forsegles inne i kjøttet. Støpejerns grillplaten er da ikke i bruk til kjøtt slik at du kan steke grønnsaker og andre ting samtidig. Det er samtidig enkelt å tilsette mer ved på bålet. Dine venner vil bli imponert fra første stund til siste bit. 

 

 

Grill med korte ben

Med de korte bena som passer den høye orginale DOG grillen, gir disse kortere bena deg muligheten til å sitte rundt bålet langt utover kvelden. Det perfekte supplement for ekstra bruksmuligheter. 

 

 

Grill med lange ben

Med de lange bena blir dette en perfekt utendørs grill i riktig høyde for matlaging. Her kan dere stå og kose dere rundt grillen og bålet utover kvelden. 

 

 

Risthever

Plasser ristheveren sammen med grillristen over flammene for å grille den perfekte biffen. Grillplaten i støpejern vil være uberørt av dette, slik at du kan grille grønnsaker eller annet på denne samtidig. Med ristheveren er det null problem å legge mer ved på bålet underveis.

Dine venner vil bli imponert fra første stund til siste bit.