Informasjon om grillhytter

Grillhytter

Vi har et stort utvalg av grillhytter i ulike størrelser. Grillhyttene våre har høy kvalitet og selges til svært konkurransedyktige priser. De leveres i ferdige elementer klargjort for montering. Grillhyttene kommer med enkle monteringsmanualer, slik at du enkelt skal kunne gjøre jobben selv.

Våre grillhytter inneholder dører, vinduer, håndtak, grill med pipe som standard. Vi selger også tilleggsprodukter til alle våre grillhytter slik som ulike griller, saueskinn, reinsdyr skinn, kopper og mye mer.

Vi leverer våre grillhytter over hele Norge til din nærmeste Norlines terminal til faste lave priser. Vi baker ikke inn fraktprisen på produktet, men ønsker å gi deg en best mulig pris. Du har også mulighet til å hente din grillhytte på vår terminal i Kristiansand uten ekstra fraktkostnad.

Vi samarbeider med Norlines, og leverer til alle deres terminaler. Skulle du ha behov for levering til en annen terminal er vi behjelpelige med også dette.

Informasjon om grillhytter og bruksområder til våre hytter

En grillhytte er det perfekte samlingssted for venner og familie. Våre grillhytter kan brukes hele året, vinter som sommer. Det å sitte rundt bålet i en grillhytte er en unik opplevelse. Vi leverer grillhytter i mange forskjellige størrelser, og vi kan også «skreddersy» løsninger som passer ditt behov. Å «skreddersy» en grillhytte vil si at du leverer oss tegninger eller at vi lager tegninger på den hytten du måtte ønske. (innen visse grenser) PS: I høysesong tar dette noe lengre tid en normalt. Hør med oss om ditt neste grillhytteprosjekt.

 

Regler om bygging av anneks,grillhytter og andre små hageshus

Mange tror at man må søke om den minste ting man skal gjøre på tomten sin. Men det er mange lovlige snarveier. Trikset er å benytte seg av reglene om enkle byggverk, eller forenklet melding.

Du kan bygge garasje på inntil 50 kvm uten å søke og uten å varsle naboen. Du har selv ansvar for å finne ut hva du har lov å bygge på eiendommen din.

Bygningen må blant annet 

  • være 50 kvadratmeter eller mindre
  • være minst 1,0 meter fra andre bygninger på tomta di
  • være minst 1,0 meter fra nabogrensa
  • ha mønehøyde på 4,0 meter eller mindre og gesimshøyde på 3,0 meter eller mindre. Noen ganger er fasadene høyere enn disse målene. Dette skjer når bygningen er satt opp i skrått terreng, og måten mønehøyden og gesimshøyde måles på
  • ikke brukes til beboelse eller overnatting
  • ikke ha kjeller
  • ikke plasseres over vann- og avløpsledninger

Se gjerne denne linken fra direktoratet for bygg kvalitet.

https://dibk.no/bygge-selv/dette-kan-du-bygge-uten-a-soke/bygg-garasje-uten-a-soke/

 

Vi anbefaler alle å ta kontakt med servicekontoret i din kommune for å høre hva du kan bygge på din tomt.

Husk det er alltid lurt og snakke med naboene før du setter opp en grillhytte.

Lykke til videre i planleggingen av din nye grillhytte.