En miljøvennlig livsstil

Tinyhytta er konseptet for et enklere og mer miljøvennlig liv. En miljø hytteer en liten og praktisk innredet hytte som skaper en koselig stemning. Du spør kanskje: – hvorfor skal jeg det? Da svarer vi : -hvorfor ikke?  

Det er flere og flere som søker etter en enklere livsstil, og fokuset på miljøet har blitt vesentlig større de siste årene. Å bo på denne måten er ikke for alle, men flere og flere får øynene opp for å bo på færre kvadratmeter både når det kommer til hus men også hytter. Det er både rimeligere, bedre for miljøet og det frigjør tid til å gjøre det du har mest lyst til.

Som Daglig leder av dette konseptet har jeg i flere år sett på dette med Tinyhouse og små hytter som både facinerende og fristende på mange måter. Mindre ansvar og færre kostnader er jo tiltalende. Med 4 barn er det kanskje ikke like lett på dette tidspunktet, men kanskje er det noe å tenke på for pensjonisttilværelsen. Alle vår grillhytte løsninger kan bygges på ubegrenset og vi lager gjerne et forslag til deg basert på det du måtte ønske og innen for ditt budjett.

Muligheten er i alle fall her nå. Til å skape et godt og enkelt liv med tid for det som er viktig. Og med god samvittighet med tanke på miljø og hva vi etterlater oss til de neste generasjonene. Har du spørsmål er det bare og ta kontakt med oss

 

Mvh Espen Vige Daglig leder og eier av esbo.no AS