POPPULÆRE MODELLER

Vi er stolte av og kunne pressentere norsk håndtverk på sitt beste. Vi kan i dag levere deg ferdig laftet bygg produsert i Norge av norsk tømmer i 8″ og 6″ etter ditt ønske og behov. Vi har rask levering i hele Norge på ca 2.3 måneder fra bestilling på en hytte på ca 150m2 grunnflate. Vi kan også montere din nye hytte om ønskelig. Kontakt oss for en hyggelig prat. 

Vi realiserer hyttedrømmen din

Heidal

Heidal er en oppstuemodell med smart rominndeling og har det som trengs for en hyggelig tur på hytta. Åpen og luftig løsning ved kjøkken/spis og stue for sosialt samvær.

Les mer

Kvitfjell

Kvitfjell er ei hytte med god planløsning som har flott kommunikasjon mellom stue, tv-stue, kjøkken og spis. Romslige soverom i oppstue.

Les mer

Håvi

Håvi er ei romslig og praktisk hytte, tilrettelagt for aktive mennesker. Overbygget inngang og skibod ved hoveddør. Det store store vaskerommet med direkte inngang er noe barnefamilier setter stor pris på.

Les mer

Stabbur 2

Stabbur 2 er et flott stabbur med overbygd svalgang i begge plan som vil være en pryd på hyttetunet.

Les mer

TREND – Polaris

TREND serien har løsninger man ikke har sett tidligere på en laftehytte/hus. Trend serien kombinerer den vakre og tradisjonelt laft med et moderne og stramt uttrykk.

Les mer

Øverli

Øverli er den ultimate hytten for familier som liker å samle slekt og venner til hyggelig samvær. Med sine fem soverom og hems kan denne modellen romme mange mennesker.

Les mer

info

Vår fabrikk og partner har i mange år levert laftede hytter og hus, men etter overgang til ny produksjonslinje fra 2003, har det hele blitt et lite eventyr. Tradisjonsrik laft med varierende stokkhøyde, og norsk lafteknute videreutviklet ved hjelp av moderne teknologi, har gitt bedriften en enorm utvikling.