GJØR HYTTEDRØMMEN VIRKELIG MED OSS

Vi i Esbo ønsker deg velkommen inn i vår realistiske drømmeverden der du kan oppleve norsk laft av høy kvalitet. Sammen med vår partner på Hamar leverer vi kvalitetslaft i hele Agder. Vi monterer og skreddersyr løsninger om du ønsker det. Kontakt oss i dag for en helt uforpliktende samtale. Kanskje er det her ditt neste drømmeprosjekt skal realiseres?

Les mer om våre standard produkter her ! 

Heidal

Heidal er en oppstuemodell med smart rominndeling og har det som trengs for en hyggelig tur på hytta. Åpen og luftig løsning ved kjøkken/spis og stue for sosialt samvær.

Les mer

Kvitfjell

Kvitfjell er ei hytte med god planløsning som har flott kommunikasjon mellom stue, tv-stue, kjøkken og spis. Romslige soverom i oppstue.

Les mer

Håvi

Håvi er ei romslig og praktisk hytte, tilrettelagt for aktive mennesker. Overbygget inngang og skibod ved hoveddør. Det store store vaskerommet med direkte inngang er noe barnefamilier setter stor pris på.

Les mer

Stabbur 2

Stabbur 2 er et flott stabbur med overbygd svalgang i begge plan som vil være en pryd på hyttetunet.

Les mer

TREND – Polaris

TREND serien har løsninger man ikke har sett tidligere på en laftehytte/hus. Trend serien kombinerer den vakre og tradisjonelt laft med et moderne og stramt uttrykk.

Les mer

Øverli

Øverli er den ultimate hytten for familier som liker å samle slekt og venner til hyggelig samvær. Med sine fem soverom og hems kan denne modellen romme mange mennesker.

Les mer
Standard leveringsbeskrivelse

Dette er en oversikt over hva leveransen inneholder i de ulike utførelser. Ved bestilling vil endringene fra denne standard leveransebeskrivelse listes opp i egen ordbekreftelse, som også blir et vedlegg til kontrakten.

Les mer!
Standard hytteløsninger

Ved og klikke på linken under vil du kunne se våre standard løsninger som fabrikken vi jobber med har utarbeidet. Vi kan også endre løsningene til det som måtte passe dine behov

Les mer!
Galleri og la deg inspirere

Se våre flotte løsninger og bli inspirert. Det er garantert noe hos oss som vil kunne falle i smak. Skulle vi ikke ha det her kan vi lage akkuratt den løsningen du drømmer om.

Les mer!

info

Vår leverandør og partner innlandet treindustri har i mange år levert laftede hytter og hus, og etter overgang til ny produksjonslinje fra 2003, har det hele blitt et lite eventyr. Tradisjonsrik laft med varierende stokkhøyde, og norsk lafteknute videreutviklet ved hjelp av moderne teknologi, har gitt bedriften en enorm utvikling og leverer tømmer fra Telemark